Az NKM bővítette hálózatfejlesztési és tervezési kapacitásait
Az NKM bővítette hálózatfejlesztési és tervezési kapacitásait
Az NKM – mint a legnagyobb nemzeti tulajdonú energetikai társaságcsoport – bővítette tervezői, kivitelezői, üzemeltetői kapacitásait. A WATT-ETA Kft. akvizíciója lehetővé tette az NKM stratégiája szerinti áramhálózati és közvilágítási képességei és kapacitásai fejlesztését. Az immár új – NKM Watt Eta Kft. – néven működő cég 100%-os üzletrésze megvásárlására vonatkozó ügyletet nemrégiben sikeresen lezárták.

Az NKM jelenlegi infrastrukturális tevékenységei magukban foglalják – többek között – az áramhálózati tervezés, áramhálózati kivitelezés, áramhálózati üzemeltetés valamint közvilágítási tervezés, közvilágítási üzemeltetés, közvilágítási fejlesztés tevékenységeket.

Az akvizíciós ügylet révén az NKM tovább tudja bővíteni említett tevékenységeit, kapacitásait és képességeit szakmai és földrajzi értelemben is. A társaság új neve NKM Watt Eta Hálózati és Közvilágítási Szolgáltató Kft., röviden NKM Watt Eta Kft. A társaság új ügyvezetője 2020 áprilisától Molnár István.

Az eredeti cég 1996-ban alakult mérnöki vállalkozás, tevékenységi köre és szakmai bázisa folyamatosan bővült az évtizedek során, szolgáltatásaihoz az ország egész területén hozzájuthatnak ügyfelei. A társaság 50 tapasztalt és képzett munkavállalót foglalkoztat, akiknek személyes és szakmai képességeire, hozzáértésére, elkötelezettségére az NKM hosszú távon számít. Az NKM Watt Eta Kft. küldetése, hogy szerte az országban növelje üzleti működését, járuljon hozzá az NKM eredményességéhez, teremtsen értéket az NKM ügyfelei javára.

Elérhetőségeink

MVM Watt Eta Hálózati és Közvilágítási Szolgáltató Kft.

Székhely: 7630 Pécs, Engel J. u. 6.

Tel.: +36 72 511 599

info@mvmwatteta.hu

Hibabejelentés

Ha hibát szeretne bejelenteni, kérjük ide kattintson!

Telephelyünk

KZV rendszer